LeoMirala

Sotarikolliset tuomiolle

 • "Donbassin Leijona", pataljoonan komentaja Johan Bäckman
  "Donbassin Leijona", pataljoonan komentaja Johan Bäckman
 • Marco de Wit oli mukana kesän kiivaissa taisteluissa
  Marco de Wit oli mukana kesän kiivaissa taisteluissa
 • Oikeauskoinen sotilaspappi isä Ivan hoitaa taistelijoiden henkisen puolen
  Oikeauskoinen sotilaspappi isä Ivan hoitaa taistelijoiden henkisen puolen
 • Osasto Karhu toimii Donbassissa etulinjan taistelutehtävissä
  Osasto Karhu toimii Donbassissa etulinjan taistelutehtävissä

Suomessa on vihdoin herätty siiten että sotarikolliset pitäisi tuomita. Tähän asti sotarikoksista  ei ole paljoa välitetty, on saanut vapaasti retkikuntalaiset sun muut legioonalaiset huseerata.

.
Mutta nyt kun joku veteraanin vaimo  Laura lapsineen aikoo palata kotimaahansa, siitä nousi kansassa moraalinen närkästys. Mutta Lauraa paljon pahempia sotarikollisia  on ihan lähipiirissä,  heidät pitäisi heti pidättää ja viedä oikeuteen..

 

Ukrainen vapauttamiseen fasistien vallasta pyrkii Donbassin armeija. Siellä taistelee paljon suomalaisia., kokonainen pataljoona. Pataljoonan komentaja Johan Bäckman tunnetaan "Donbassin Leijonana". Hän on värvännyt yksikköönsä satoja, kenties tuhansia suomalaisia taistelijoita.

 

Palvelusopimuksia tehdään taistelijan tilanteen mukaan, muutamasta kuukaudesta jopa vuosiksi. Esimerkiksi Marco käy vain silloin tällöin verestämässä taistelijan taitoja joista hänelle on etua Suomen politiikassa.

 

Sielunhoitaja isä Ivan (ent Juha Molari) viettää puolet ajastaan pataljoonan parissa. Raskaista taisteluista tulee joillekin henkisiä ongelmia jotka isä Ivan hoitaa tunnollisesti.

 

Pataljoonassa on myös taisteluihin osallistuva naiskomppania. Muut naiset toimivat esikunnissa, lääkäreinä, sairaanhoitajina  ja huollon  tehtävissä.

 

Pataljoonan suurin  taisteluyksikkö on raskaasti aseistettu Osasto Karhu. Sen tiedot tuntuvat oleva tiukkoja sotasalaisuuksia. Heillä on Buk-ilmatorjuntaohjuksia sekä taistelupanssarivaunuja ja useita satoja taistelijoita.

 

Näitä taistelijoita on syytä epäillä sotarikoksista. Heidät pitäisi Suojelupoliisin pidättää kuulusteluja ja tuomitsemista varten. Näiden lisäksi myös kaikki  muut pataljoonan  suomalaiset taistelijat pitäisi pidättää kuulusteluja varten silloin kun ovat palaamassa kotimaahansa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Kauko Aalto

Näyttäisihän tuo vanhanaikainen Neuvostoliittolainenkin poliittinen terrorismi olevan voimissaan.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ajatukseni on se että kaukana maailmalla tapahtuneita sotarikoksia emme voi ottaa käsiteltäväksi. Niistä puhuminen on hyrskastelua. Tietysti voimme tuomita verbaalisesti.
Miksi emme hoida lähialueilla omien sotarikollisten tuomitsemista. Eikö Janne olisi parempi edes yrittää hoitaa kotipesä ensin?

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Nämä stalinistiterroristit kuten anusputkosetjabäckmanitjamolarit etc. consortes... Toivottavasti eivät päädy enää keskuuteemme tai edes suomalaisen vankeinhoidon rasitteeksi. Jokin paikallisen kulttuurin mukainen pikarintamaoikeuskäytäntö venäläis-sharian tapaan voisi olla kaikille parempi kuin paluumuutto sivistyksen pariin.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Nuo itäukrainan saastaiset vierastaistelijaterroristit kuten muutkin bäckmanitjamolarit yms. eivät ole tervetulleita Suomeen tai yleensä ihmiskunnan pariin.

Leo muuten, tuo Laura, tarina muistuttaa Isis-Sannaa, onko eri nainen?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tarkoitin tietysti Isis-Sannaa. Anteeksi, olisi pitänyt nimi tarkistaa. Tuo ikä jo rupeaa vaikuttamaan...

Toimituksen poiminnat