Eläköön laatulehdet ja -toimittajat

Pistää ihan vihaksi kun putinistit ja muut huithapelit jatkuvasti haukkuvat oikeita lehtiä ja toimittajia.  Toimittajat  elävät kuplassa, eikä heillä  ole  muka yhteyttä yhteiskuntaan. 

Oma kokemukseni vuosikymmenien varrella on että nimenomaan toimittajat pyörivät  keskellä kuohuvaa elämää kansan parissa enemmän kuin ketkään muut.

Laiskat ja viinaan menevät toimittajat siirtyvät helposti ns. vaihtoehtoisten medioiden palvelukseen Putinin palkkalistoille tai  Donbasiin ja Mitä Vittuja niitä onkaan.

Paras esimerkki on eilisessä Hesarissa 22.7.2018 Heikki Aittokosken fantastinen kertomius Savosta. Hän vietti kesäisen viikon Iisalmen seudulla valokuvaajansa kanssa. Tutustui perusteellisesti maaseudun nykyiseen elämään, analysoi sitä ja teki johtopäätöksiä. Ns. vaihtoehtoisen median väki ei poistu kuplastaan vaan keksii valheita ja ylistää Putinia.

Oma kokemukseni on muutaman vuoden takaa kun Ilta-Sanomien toimittajan Pasi Jaakkolan ja valokuvaaja Keijo Penttisen kanssa sain reissata kolme vuorokautta kotiseudullani luovutetussa Karjalassa. Koko ajan kerroin elämästä entisessä Karjalassa, kulttuurista ja praasniekoista. Viimeisenä iltana kävimme Sortavalassa kaljalla. Koska valokuvaaja oli kuskimme, hän ei voinut ottaa kuin vettä, toimittaja siemaisi yhden kaljan ja minä ryystin kaksi kaljaa. Tämä kuvaa oikeiden toimittajien työmoraalia!

Oheisesta linkistä voi tutustua Laatokan rannoilla syntyneeseen juttuun:

http://www.kolumbus.fi/leo.mirala/MATKAKUVIA/Ilta-sanomatX.htm

LeoMirala
Helsinki

Elämää 85 vuotta nähnyt originelli evakko, parantumaton humoristi, vääntää juttua vakavistakin aiheista, pahinta on kun joku uskoo niitä, nukutuslääkäri on ollut ainoa joka on saanut ukon hiljennettyä...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu