Venäjä voittaa

Nato-kysymyksessä olen ollut vuosia epävarma, onko siihen liittyminen hyvä vai huono asia. Viimein olen päätynyt siihen että Natoon liittyminen tuhoaa meidät.

Jos yritämme vakavasti liittyä Natoon, Venäjällä on monta tapaa tehdä Suomi nöyräksi. Se on varmaa että Venäjä iskee kuten lukemattomia kertoja putinistit ovat uhanneet. Meillä ei ole mitään turvatakuita.

Venäjä pystyy tuhoamaan meidän infrastruktuurimme monin tavoin hetkessä. Mutta todennäköisintä hyökkäystä on jo kokeiltu pienimuotoisesti. Lapin raja-asemien kautta Putin lähetti 1740 ns. pakolaista Suomeen. Se oli shokki Suomen johdolle, heti ylimmät johtajamme matkustivat Kremliin neuvottelmaan aselevosta ja rauhanehdoista. Ehkä sen takia presidentti  Niinistö on siirtynyt vaivihkaa vastustamaan Natoa.

Mitäpä teemme jos Putin lähettää seuraavalla kerralla vaikkapa 100.000 ns. pakolaista Suomeen? Heidät on pakko koota pakolaisleireille. Heitä seuraa kansainväliset TV-ryhmät jotka raportoivat realiaikaisesti koko maailmalle miten huonosti Suomi heitä kohtelee. Myös täällä ennestään asuvien 70.000 venäläisen huono kohtelu leviää maailmalle ja hekin kostavat.

Ei ole enää Kansainliittoa joka yksikäsitteisesti tuomitsisi hyökkääjän koska Suomi voidaan esittää huonossa valossa. Putin ei saanut sotilaallisesti Ukrainaa kokonaan haltuunsa, se oli paha takaisku laajenemiselle. Mutta Suomi on helpompi liittää Venäjän alaisuuteen.

LeoMirala
Helsinki

Elämää 85 vuotta nähnyt originelli evakko, parantumaton humoristi, vääntää juttua vakavistakin aiheista, pahinta on kun joku uskoo niitä, nukutuslääkäri on ollut ainoa joka on saanut ukon hiljennettyä...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu