LeoMirala

Onnea presidentti Putin!

  • Onnea presidentti Putin!

Onnitteluni upean vaalivoiton johdosta.  Venäjän kansa tietää sydämessään  että Te turvaatte Venäjän  rauhallisen kehityksen vuosiksi eteenpäin..

Onnitteluni myös  loistavasta myrkkyiskusta. Petturit tietävät kohtalonsa ja koko maailma tuntee Venäjän voiman. Ja ennen kaikkea isku kohdistui kieroileviin britteihin. He ovat pettäneet kaikkia ystäviään, alkaen Puolasta ja   nyt viimeeksi  Euroopan Unionin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

007 ja "licence to kill", mutta tällä kertaa venäläiset voittivat.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Mutta Leo, kuten venäläiset ovat jo ehtineet kertoa, myrkkyiskuun syyllistyi Ruotsi. Tuntuu hyvin uskottavalta, koska Ruotsin valtiollahan on pitkät perinteet ihmisten murhaamiseen ulkomailla. Motiivikin on selvä, heikentää Venäjän ja länsimaiden suhteita, jotta Naton kannatus Ruotsissa kasvaisi. Jos et usko, niin kysy Puheenvuoron putinisteilta :)

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Aivan. Venäjällä oli kuulemma mediatapahtuma joka muistutti etäisesti demokraattisesti järjestettyjä presidentinvaaleja.

Onnea selviytyneille.

https://youtu.be/pH7uXZQsyHI

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Kyllä muistuttikin.
Meidän demokratiamme on harvinaista maapallon asukkaille ehkä runsas 20% ja paljon on lähetystyötä tehtävä kun Turkkikin äänesti eroavansa.

Venäjän muuttaminen olisi vasta alkua suuressa tehtävässämme.

Toimituksen poiminnat