LeoMirala

Rakkaussuhde Nato + Suomi

  • Rakkaussuhde Nato + Suomi

Kaikkihan tietävät että Suomi-neidolla on jo kauan ollut rakkaussuhde herra Natoon. Tätä hellää ja toimivaa suhdetta ei kukaan ole varsinaisesti paheksunut, ei edes kilpakosija.

Vanhoilliset vaativat että suhde pitäisi virallistaa, mutta vapaamieliset  taas jyrkästi vastustavat sitä. Muualla yhteiskunnassa on paljonkin vapaamielistä toimintaa, miksi tässä pitäisi  mennä vihkipallille? Suhdehan on toiminut vuosikymmeniä hyvin. Ei se papin paperi ennenkään ole paljoa painanut kun on tullut riitaa.

Virallistaminen saattaa vaikuttaa niin että  voimakkaampi osapuoli alkaa komentelemaan liikaa. Avoliitossa ei synny kotitalouden riitoja, tulinen ja hedelmällinen rakkaus voi kestää ikuisesti. Nykyinen tilanne on ihanteellinen:
Kaikki avioliiton nautinnot mutta ei mitään haittoja:)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ilman sopimuksia homma toimii niin kauan hyvin kuin rakkaus säilyy. Skisman koittaessa toinen voi kyllä sitten todeta, että eihän mitään ole sovittu.

Joten kun jotkut valittavat sitä, että Suomi on rähmällään länteen, niin liittyminen NATO:on vähentäisi tuollaisen rähmällään olon tarvetta, sikäli kuin moista ilmaisua nyt ylipäätään voi käyttää.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Rakkaus on tärkeintä kuten toteat. Vihkisopimuspaperi voidaan repiä milloin vain kuten Putin tekee ja Stalin teki aiemmin. Avoparina voidaan solmia lukuisia muita sopimuksia jotka voivat olla lujempia.

Parempi hyvän miehen huorana kuin huonon vaimona, sanoo vanha kansa.

Putinin vaimona olisi pahinta. Hänellähän on laillinen oikeus hakata vaimojaan:)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Suomihan voisi tehdä sopimuksen suoraan Yhdysvaltojen kanssa:
Jos Venäjä hyökkää Suomeen tai Yhdysvaltoihin, toinen osapuoli iskee hyökääjää täydellä voimalla. Etukäteen voitaisiin sijoittaa Suomeen riittävästi risteily- ja ydinohjuksia.

Toimituksen poiminnat