LeoMirala

Lahjoitetaan Karjala Takaisin -auto

  • Karjala takaisin -auto
    Karjala takaisin -auto

Lahjoitetaan Karjala Takaisin -auto  henkilölle, joka lupaa jatkaa aktiivisesti asiasta tiedottamista.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kiitos kiitos! Millaiseen aktiivisuusasteeseen sitoudun?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Myös Helsingistä Pietariin menevän junan kylkeen pitäisi kirjoittaa 20 kielellä "Karjala on Suomea" (vrt. Kosovoon Serbiasta menevä juna)

Käyttäjän karjala kuva
Veikko Saksi

Hyvä kommentti, lyhyt, mutta naseva. Karjala takaisin -slogan pitäisi olla kaikkien suomalaisten suussa. Vaan ei ole. Miksi? Siksi, että suomalaiset ovat suomettuneita. He eivät enää välitä omistakaan ihmisoikeuksista. Eivätkä karjalaisten (samalla petsamolaisten, Sallan ja Kuusamon itäisten alueiden ihmisten tai Suomenlahden eräiden ulappasaarien) ihmisoikeuksista.

Olisi mukava nähdä auto "luonnossa" ja aktiivisesti kulkemassa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Suomen kannattaa pitää Neuvostoliiton ryöstämät alueet keskustelussa jatkossakin. Tällä hetkellä Suomi tarvitsisi enemmänkin Petsamon alueen Jäämeri-yhteyksineen, jolla päästäisiin hyödyntämään arktisen alueen rikkauksia.

Suomi ei ole koskaan ollut siinä asemassa että se olisi voinut vaatia ryöstettyjä alueita takaisin mutta se ei estä keskustelemasta niistä. Kun Venäjä pidetään tietoisena siitä, että täällä ei vieläkään niellä Neuvostoliiton toimia Suomea kohtaan 1939-44, asia ei pääse unohtumaan sielläkään.

Jospa Venäjällä jossain vaiheessa idioottiporukka johdossa vaihtuisi eurooppalaisemmaksi ja siellä ymmärrettäisiin se että kauppa on se joka kannattaa, ei sota. Suomi voisi saada hyvinkin alueet takaisin viimeistään silloin kun Venäjä liittyy Natoon. NL yritti liittyä Natoon aikanaan ja Venäjä on tällä hetkellä rauhankumppani, mitä ikinä se Venäjälle merkitseekin.

Toimituksen poiminnat