LeoMirala

Infosotaa Eestin puolesta

  • Suomen Suurruhtinas
    Suomen Suurruhtinas
  • Donbasin vaakuna
    Donbasin vaakuna

Kävi sääliksi kun trollit morkkaavat jatkuvasti heimoveljiämme. Niinpä kerran keskiyöllä    tein info-iskun  FaceBookissa puolustamalla eestiläisiä.

https://www.facebook.com/groups/1469312546695412/1602853163341349/?notif_t=like&notif_id=1470771555480669

 Kauaa ei tarvinnut odottaa.  Varttitunti  iskuni  jälkeen trollien  päivystäjä Juho  vastasi:

1. Sota on sotaa
2. Kyseessä oli Neuvostoliitto, ei Venäjä.

Tämä oli koodi,  se tarkoitti että trollien keskitetty päivystys oli vastaanottanut haasteen. Tästä ei vielä voinut päätellä mikä alueyksikkö saa tehtäväksi suorittaa torjunta.

 

 Tämän jälkeen sivulliset kirjoittelivat kaikenlaista  puolesta ja vastaan, ne  olivat amatöörien  heittolaukauksia. Mutta sitten yöllä kahden aikaan vastapuolelle ilmaantui oikea trolli. Arin henkilöanalyysi osoitti että hän on lähellä sekä Pietarin että  Donetskin  toimijoita: Jaana Koo, tasavallan tiedotusministeriöstä, Nikolai Kuzjakin ja Natalia Blesina  Pietarista, Vasili Belik Ukrainasta ja muutamia  IPU:n edustajia. Vaikutti siltä että Ari on lähempänä Donetskia kuin Pietaria. 

 

Kas näin Ari-trolli  laukoo minua kohti:

* Mirala ja Hytönen edustaa Venäjävastaisuutta.

*Miksi 30-luvulla kouluissa ja suojeluskunnissa puhuttiin Suur-Suomesta ja haaveiltiin "ryssien ampumisesta"

*Edustat sitä samaa ryssävihaa jota turpaansa saaneet sotahullut edusti viime sodassa. Tuli kovasti turpaan kahdesti ja samalta vastustajalta.

*Mirala paskapuhetta.Kyllä se USA on se joka vallankumouksia tehtailee.Ukraina,Libya,Syyria ja lähellä oli Turkkikin.Olemattomat joukkotuhoaseet Irakissa myös USAN käsialaa.

*Tuot tarkoituksella sekaannusta ryhmän kirjoituksiin ja itse tehtailet älyvapaata paskaa. Onneksi muutkin on sen huomanneet. Noita venäjävihojasi älä kuuluta kovaan ääneen Karjalassa käydessä, voi käydä pian kylmät. Tämä ei ole uhkaus vaan hyvä neuvo! Ota siitä vaarin.

*En ole nähnyt yhtään järkevää kirjoitusta sinulta. Se on paljon sanottu miehestä joka tehtailee niitä sarjavauhtia.80 kymppiseksi kova vauhti?

*Tälläiset paskajaakot on ikävä kyllä pesiytyneet muihinkin ryhmiin. Näin olen kuullut.

 

Leena Hietanenkin laukaisi sanaisen ohjuksensa minua kohti: "Onko tämmöinen Leo Mirala oikea henkilö vai joku täysi idiootti? Jeesus mitä paskaa hän horisee."

Tunne vihollisesi, sanotaan sanassakin. Hetkessä netistä löytyikin Leenasta lisätietoa: Erkon lehdestä loikannut entinen Naton puolustaja. Sitten pääsi Donetskin rintaman  esikuntaan tiedottajaksi.  Esimiehenä on  Donetskin suurlähettiläs  Johan Bäckman. Eli Leena pääsi nopeasti Donetskin  trollien ykkösketjuun.

Meikäläinen on liian kiltti näin likaiseen peliin.  Olisi pitänyt vastata välittömästi samalla tyylillä vaikkapa: Pidä sinä Donbasin noita suuri suusi pienemmällä tai jotain muuta yhtä räväkkää. Pitää muistaa seuraavalla kerralla.

 

Vesa-trolli hyökkäsi Eestiä puolustanutta Tapiota vastaan:  "ok eli olet todella sairas....Voi kun olisi mukava kun saisi järjestää sinut noiden (piikki)lankojen sisään ...Tekisi mieli sanoa pahasti, mutta sanonpahan vaan että kusisin mielelläni haudallesi.."

Onneksi Vesa malttoi mielensä eikä sanonut pahasti vaikka mieli teki. Lorottelu haudalle on varmaan Donetskin piireissä normaalia.

 

Arin käskystä roska-aines eli Juha ja minut erotettiin tästä fb- ryhmästä välittömästi. Oli antoisaa että amatööri pääsi  ottelemaan  ansioituneiden trollien kanssa. Ehkä joskus tapaamme muilla kentillä?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

No harvemmin siitä hyötyä tulee, kun lähtee samoihin keskusteluihin Abdullah Tammen, "antifasistejen", Bäckmanin-porukoiden sun muiden kanssa......

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Meilläpäin kerrottiin ennen ettei hullun vasikan kans kannata alkaa kappisille.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Kyllä meillä suomessa neukkumielisiä on, ei Bäckman ole yksi ja ainoa.
Kannattaa uskoa kerralla että jos tapaa ihmisen joka kehuu sinulle Neuvostoliitto tai Venäjää paatoksella ja krittikittömästi niin ei siinä puheet auta.

Aatteen vapaus on kuitenkin hieno asia.

Tietysti huumorillakin on rajansa :)

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Virossa on kuitenkin aika paljon venäjänkielisiä ja Virolaiset kai näitä hiukan sortavat?
Johtuu tietysti miehityksestä ja siitä ikuisesta kompleksista kun eivät taistelleet vastaan niinkuin meidän sankarimme tekivät.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kyllä Sinimäessä panivat tulpan Neuvostojoukoille, kun suomesta saapuneet soomepoisit olivat mukana.

Käyttäjän joonakarppinen81 kuva
Joona Karppinen

'Tuttuja' nimiä noi henkilöt ketkä kommentoivat postaustasi, samat henkilöt löytyvät Venäjän trolli"armeijan" ja muista idän herraa myötäilevistä ryhmistä.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Oli yllättävää miten kuuluisat ihmiset ja tavallisetkin kirjoittelevat niin paljon hävyttömyyksiä ja haukkuvat keskustelukumppania. Ari-trollin erään kirjoituksen voi tulkita jopa tappouhkaukseksi.

Vesa-trollin unelma päästä kuseksimaan keskustelukumppanins haudalle pitää sisällään myös tappouhkauksen.
Somessa alkaa olla Vesan tyyppisiä kuseksijoita joka puolella.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Juuri niin ja putinistien tarkoitus on provosoida tavikset vastaamaan samaan tyyliin. Sitten kauhistelevat ja haukkuvat ääriryhmäksi yms. On tärkeä tiedostaa tämä. Myös Puheenvuorossa liikkuu Putintrolleja jotka yrittävät tappaa ihmisyyden kaikista.
Kun kaikki pelkäävät pöytä on katettu Putinille.

Jukka Laine

Viron kyberkeskuksessa on näitä trolleja, jotka luovat ja ruokkivat mielikuvia venäläisistä esiintymällä karkeina venäläismielisinä tyyppeinä osana infosotaa.

Presidentti Niinistö totesi että myös Suomi käy infosotaan. Siinä on ajankulua eläkeläisille kun saa jankata ja purkaa pahaa oloaan ja traumojaan.

Harvalla venäläisellä on kiinnostusta Suomi-Viro linjalle ja vielä harvempi osaa kieltä edes auttavasti. Kyllä nämä ovat ihan kotikutoisia keskusteluita.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen
Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Laine, onko sinulta unohtunut, että Eestissä on puolimiljoonaa venäläistä ?

Jukka Laine

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/UUSA%20ISIS-4...

Kybersota on todellisuutta. Kerätään tietoa, imitoidaan, väärennetään viestejä jne. Tietokone kerää tietoa ja sitten vaan siinä keskustelette venäläismielisen trollin kanssa joka haukkuu ja käyttyy aggressiivisesti. Ihan kuin Putin. Mukavaa terapeuttista ajankulua. Äkkiä Natoon.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mutta mikä erottaa sinut noista agressiivisista? Ainoastaan alustaan sopeutuminen. Täältä lentää ulos jos käyttää niiden metodeja. Kyllä Putinista ja Putinin hallinnosta tulee pelottavia tai kavahduttavia uutisia ihan ilman someväkeä. Vaikka kukaan ei suomenkielellä puolustelisi Venäjän nykyistä hallintoa ja politiikkaa ja sotatoimia olisi eurooppalaisuuteen kasvaneet hädissään kuitenkin.
Jos fasistityyliin kommunikoivat sometyypit pitkin maailmaa sopivat Venäjän nykyhalliinon agendaan mutta yhtäkkiä ihmiset alkavatkin pelätä niitä on kätevää väittää että ne ovat vastapuolen trolleja. Onko MVlehtikin eestiläisten natotusjuoni??? Lol.

Jukka Laine

Sotatrauma. Äitini on sairastunut sotatraumaan ja se on tietysti vaikuttanut myös minuun. Isoisä palasi sodasta vihaisena ja umpimielisenä. Viha ja aggressio elää myös jälkipolvissa.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2012/11/12/sotatraumat

On parempi rakastaa kuin elää koko elämänsä vihaisena traumojaan läheisiin purkaen. Myös venäläiset ovat sairastuneet sotatraumaan luonnollisesti. Eivät he kuitenkaan suomea opiskele. Kuten eivät sotatraumaan sairastuneet suomalaisetkaan venäjää opi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kielen vieroksumiseen ei pelko Venäjän kurssista liity. Vältät jatkuvasti sen että kyse on Venäjän tämänhetkisestä johdosta.
En lainkaan kiellä sotatraumaa mutta kas kun Venäjä vielä ennen Putinia ja Putinin aseman ollessa alussa hillitympi tuntui läheisemmältä kuin vaikka USA. Nyt ei ole näin. Mutta kauhu mitä vulgarismi, epädemokraattisuus ja imperialismi ja farssin taakse piilotettu kaaos saa aikaan ei vieläkään liity kieleen tai venäläisiin vaan karmeaan korruptoituneeseen valtarakennelmaan, pahempaan kuin neuvostosysteemi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Vastasit muuten että sotatrauma erottaa sinut räyhäuhkailijoista. Kerro lisää. Miten äitisi sotatrauma saa sinut vakaaksi ja päivystäväksi putinistiksi joka ei sorru uhkailuun. Tarkoitatko että opit kunniottamaan pelonsekaisesti suomalaisia ja siksi et kiusaa heitä uhkailulla vaan teet työsi harmaa takki päällä?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Jukka Laine, siinä olet tietysti oikeassa että ei venäläiset kielenkään takia voi osallistua meillä käytävään keskusteluun. Minun vastustaja venäläisten puolella oli Ari Turpeinen, varmasti suomalainen. FB:ssä löytyy hänen tuttavapiirinsä:
Nikolai Kuzjakin ja Natalia Bleskina Pietarin yliopistosta
Vasili Belik Bakun valtion yliopistosta
Suomalaisia Putinin ystäviä: Jaana Koo Donetskin tasavallan tiedottaja
Antti Pesonen IPU ja Abdullah Tammi. Ilmeisesti nämä tuttavuudet ovat tulleet Pietarin sotakoulusta?

Ari Turpeinen käyttää paljon aikaa Venäjän puolustamiseen, ilmeisesti päätoiminen soturi. Hänen tuttavapiirinsä kertoo mistä saa tukea.

Jukka Laine, sinäkin syyllityt minun loukkaamiseen, väität että minä puran pahaa oloa ja puran traumonja. Minulla on kaikki asia hyvin. Toimintani ainoa motiivi vaikuttaa pieneltä osin että rauha säilyisi jälkipolville. Ei vihaa ei traumoja.
En kannata Natoon liittymistä, ei Venäjällä ole mitään syytä hyökätä Suomeen, kunhan rajoiltaan korjaa talteen venäjänkielisiä palasia:)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Vesa Pietilä-niminen trolli on varmaan keksitty koska hänellä ei ole kavereita eikä ole mitään tietoja FB:ssä. Joku Putinin soturi sitten sillä nimellä kuseskelee haudoille! Ei tavallinen suomalainen voisi edes leikillään puhua sellaisesta. Todella sairasta Putinismia.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kielenkäyttö on peräisin Kuusisen Klubin murhista, joissa murhattua suomalaista sanottiin kuolleeksi leijonanraadoksi.
Näin kertoo Hjarmar From kirjassaan Kremlin kiertolaisia.

Toimituksen poiminnat