LeoMirala

Jessikan puolustus

  • Vaihtoehtomediat polttavat toisinajattelijoita
    Vaihtoehtomediat polttavat toisinajattelijoita
  • Oikea lihava  trolli työssä
    Oikea lihava trolli työssä

Kiusaajat ovat taas  kiihottuneina  joukolla käyneet Jessikan kimppuun kuten keskiajan noitavainoissa. Ilmeisesti nämä sadistiset kiusaajat  saavat siitä jotain perverssiä nautintoa?

Lukemattomat  pikkutrollit   toistavat isompien Putin-trollien herjauksia tuhansia kertoja vuodesta toiseen. Eikö pikkutrolleilla ole suhteellisuudentajua? Yksi tyttökö on ihmiskunnan vihollinen?

Meillä kaikilla on jonkinlainen unelma tai ainakin toive paremmasta maailmasta. Monien  toive on että lastenlapsemme jotenkin voisivat elää inhimillistä elämää  tällä planeetalla meidän jälkeemme. Mutta mikä on trollien mielessä tärkein?

Kuvista päätellen monet ovat melkoisia läskikasoja. Monilla on allergioita ja monenlaisia sairauksia joita yritetään parantaa laakkeillä. Nillä paranee useimmiten vain osakkeenomistajien voitot. On sama käytetäänkö hupenevat luonnonvarat aseisiin vai meidän piruparkojen ns. elintason korottamiseen. Lopputulos on että luonto tuhoutuu ja lastenlastemme elämä vaikeutuu. Sadat miljoonat kärsivät suuryritysten voittojen takia. Trolleista tämä on OK.

Jessikka-tyttönen on varmaan tässä syyllisten ketjussa viattomin.  Suurimmat viholliset ovat maailman suurimmat elintarvike- ja lääkeyritykset jotka lihottavat ja sairastuttavat meidät kaikki.  Ja pikku trolleilla ei ole muuta aivotoimintaa kuin kiusata joukolla kaikkein pienimpiä. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (29 kommenttia)

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Ihmettelen Arojahdin tarkoitusperiä ja päämääriä,-ei yksi ihminen voi olla noin suuri piikki kremlin lihassa,jos on niin sitten on kalikka kalahtanut,,,,,!

Käyttäjän valtteriaaltonen kuva
Valtteri Aaltonen

Yksittäisten toimittajan jahtaamisen ja terrorisoinnin todellinen kohde ei viime kädessä ole tämä yksi toimittaja.

Jessikka Aroa tuolla kamppanjalla ei ole onnistuttu vaientamaan. Mutta sen tarkoitus lienee onkin enemmän ollut vaientaa muut. Yhden toimitajan kimppuun käymisellä näytetään muille toimittajille, tutkijoille ym., mitä heillekin seuraa, jos ryhtyvät liikaa penkomaan Venäjän tekemisiä tai kirjoittavat Kremlin intresseistä turhan poikkipuolisesti.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Käsittääkseni kukaan ei yritä Jessika Aroa vaientaa. Päinvastoin.

Juttu pysyy vaan pinnalla johtuen siitä että se on konkreettinen osoitus median ei niin totuudenmukaisesta linjasta nykypäivänä.

Ei Aro ole mikän superpahis - hän on nyt vain kompuroinut omassa tekemisessään, ja koska hän toistaiseksi on ainoa lajissaan, häntä pilkataan.

Jessika on ottanut viisaan roolin, hän ei kommentoi eikä puolustele mitään.
Se tosin ei tunnu auttavan, mutta ainakaan hän ei sotke asioitaan pahempaan suuntaan.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Eikö ole itsestään selvää että Jessikka pitää saada vaiennettua? Jos eivät saa vaiennettua, silloinhan toiset vaan innostuvat kun näkevät että vihollinen ei voi mitään edes Jessikalle.

Putin-trollien kotimaassa toimittajien konkreettinen vaientaminen on melkoinen pelote elossa oleville toimittajille.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Arvasitkohan väärin?
Mutu että Jessikaa tavalla tai toisella vastustavat tahot haluavat että Jesse jatkaa ristiretkeään.

Käyttäjän valtteriaaltonen kuva
Valtteri Aaltonen

Matti, eivät halua. Mutta sen he vielä kestävät. Yhden toimittajan marginalisoiminen kun on vielä mahdollista.

Mutta se mitä nuo viittaamasi tahot kovasti pelkäävät on, että lukuisat muutkin toimittajat uskaltautuvat penkomaan noita asioita.

Käyttäjän NikoHaapaniemi kuva
Niko Haapaniemi

Oon yrittänyt pysyä poissa Jessika-keskusteluista, koska se näyttää olevan kaikille jääpuikko perseessä asia. Mutta pakko sanoa että tämä blogi näyttää foliohattujen kokoontumisajoilta...

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Vielä kun joku kertoisi missä Aro on kompuroinut ja miten se liittyy kirjoituksiinsa niin asiassa päästäisiin eteenpäin.
Eipä tässä viime päivinä kuin yhteisestä käskystä ilmaantuneesta huutosakista ole vielä varsinaista asiaa löytynyt. Linkittelyä johonkin mikälie vasta valkeaan ja muihin nwo-tason ufosivustoihin.

Itse asiassa sellainen järjestäytynyt ilmiö kertoo vähän muusta kuin nuo huutonupit olisivat halunneet kertoa. Voi olla että kalikka osui, metelistä päätellen.

Aro ja onneksi moni muukin kirjoittaja on omalla esimerkillään osoittanut että pellejä ei kannata pelätä. Ja sellainen rohkeus taatusti innostaa muitakin jatkamaan samalla polulla.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Miksi tarvitsisikaan pelätä?
Ei tässä sen vakavammasta ole kysymys kuin että tähtireportteri kertoo mutujaan ja saa jonkun pystin.

Nuo linkit saa jokainen tulkita haluamallaan tavalla.
Käsittääkseni ne ovat kyllä kovemmalla pohjalla kuin Jessikan jutut.

Huom huom huom. Jotta ei jäisi epäselväksi, en väitä etteikö Jessikan väittämä asia olisi totta. Voi hyvin olla, ei edes kiinnosta.

Ongelma on vain siinä että Jessikalta jäi todisteet himaan.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Yritän kertoa että Yhdysvallat ja ahne markkinatalous on kaikkein suurin uhka ihmiskunnalle. Putinin sotauho on tässä mielessä pieni tekijä ja sitä arvosteleva Jessika ei ole uhka kenellekään.

Miksi monet uhoavat Jessikaa vastaan? Miksi ei uhota maailmaa tuhoavaa ahnetta kapitalismia vastaan? Vai ovatko pienet trollit lännen palveluksessa?

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Usari on viime päivinä ollut pullollaan MV-vainoharhoja ja valheita, Jessikkasta muun muassa, nyt tällä hetkellä Kimmo Saarikko (jonka blogiin jostain syystä en saa kommentoida) jatkaa samalla linjalla ja harhoo Pekka Ervastin saaneen potkut.

Alkaa kyllästyttää tämä soopailu ja ihmisten hölmöys levittää sitä - aikuiset ihmiset.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Olet aivan oikeassa.
Vainoharhoja kyllä, sihen toki löytyy syykin, jokainen valitkoon omansa.
Suoranaisesta valehtelusta en menisi syyttämään.
Usari toimii oman agendansa mukaan ja voi muokata uutisointiaan.
Esimerkiksi asian kertomatta jättäminenhän ei ole valetta.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

En todellakaan puhu uutispuolesta vaan muutamista blogeista, joissa on todellisuus lähtenyt lapasesta niin että langat pölisee.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Älä nyt viitsi, Mirala.

Jessikka-tyttönen (kuten sinä häntä kutsut) lähetti liikkeelle sellaisen noitavainojen vyöryn, jota ei miesmuistiin Suomessa ole nähty. Ja teki sen myös tietoisesti, sillä hän leimasi ihmisiä nimeltä mainiten omasta mielestään Venäjän trolleiksi vain sillä perusteella, että nämä eivät myötäilleet valtamedian suurta Venäjä-tarinaa. Joku näistä saattoi olla jonkinlainen propagandistikin, mutta valtaosa nimenomaan omilla aivoillaan ajattelevia, ei valtamedian perässä hiihteleviä kansalaisia.

Se nyt on viimeinen syy puolustella tätä iltapäivätason journalistia, että hän on nuori nainen. Itse asiassa puolustuksellasi osoitat sen sortin sovinismia, joka pyrkii suojelemaan naista siksi, että oletat hänet heikommaksi kuin miehet.

Oli miten oli, ennen Jessikka Aron trolliturinoita ei omilla aivoillaan ajattelevia ollut leimattu trolliksi tai Kremlin kätyriksi, ja tasan sen jälkeen alkoi nettitörky roiskua ympäriinsä USAn 50-luvun kommunistivainojen tapaan.

Oma lukunsa on sitten Aron mystiset yhteydet CIA:han.

Käyttäjän SeppoRaittila kuva
Seppo Lähdevalo

Lisäisin tuohon:
Yleisesti ottaen valtamedia on vaihtoehtopuolella päätelty CIA:n, MI6:n ja Mossadin juoksupojaksi mm. siinä, millä sävyllä kertoo ja mitä jättää kertomatta.
(Lähteitä esim. http://mekansa.net/2016/05/28/udo-ulfkotte eli yksityiskohdat
http://www.globalresearch.ca/editor-of-major-germa... ja
http://americanfreepress.net/perpetual-war-and-the... .)
Jos ajattelee jo sitä, miten räikeästi nykyään valtamedia rikkoo Journalistin ohjeita. (Mm. pienintäkään yritystä antaa tilaa tasapuolisuuteen ei ole kun on Lännen ja Idän näkemykset/propaganda vastakkain.) - Vaikka Venäjä ei ole osoittautunut ollenkaan niin vaaralliseksi kuin aikoinaan Neuvostoliitto.

Arossa on paljon tavallista natottavaa-usattavaa-mamuttavaa jne. valtamedian toimittajaa erikoisempaa Andersonin toteaman lisäksi, ettei enää tyhmänkään tarvitse vain spekuloida, mihin toimittajalta jäivät Journalistin ohjeet jne.- Aro on monia kertoja jäänyt yksiselitteisesti kiinni CIA-yhteyksistään (viimeisin: http://vastavalkea.fi/2016/05/31/yleisradion-infos... - Mutta MV-lehti löysi Aron CIA-yhteyksiä aikoinaan huikeasti enemmän. Mm. suuren linkkikoonnin englanninkielisiin CIA- yms. lähteisiin, jota harva on viitsinyt käydä lävitse...).
Lisäksi hänestä on tullut esiin yllättävän paljon yksityiskohtia, joita ei todellakaan odottaisi kovapalkkaiselta verovaroin (riippumatta siitä katsooko TV:ä tai edes näkeekö) toimivan YLE:n toimittajalta... Voihan joku katsoa pienen osan niistä yksityisasioiksi, mutta suurin osa kuuluu yksiselitteisesti sellaisiin, joista on ihan asiallista punnita ammattimaisuuden astetta.
Kuten sekava ulosanti ja sitten hän teki rikosilmoituksen, kun sanasta sanaan hänen lausumansa laitettiin äskettäin MV-lehden sivulle.

Ervastissa oli erikoisempaa, että hän sai potkut YLE:stä heti äärimmäistä USA-nuoleskelua kevyesti arvostelevan jutun jälkeen. Hänen sanomanaan oli, että elämme Suomettuminen 2.0-aikaa eli käytännössä jokainen joka ei palvo "Länttä", ei kuulu "meihin" (=> syrjintä jne.), tai yleensä katsotaan että hän palvoo Venäjää. (http://yle.fi/uutiset/pekka_ervasti_yhdysvallat_ra...) Toinen Ervastin "virhe" oli että hän meni valtamediassa paljastamaan Suomen armeijan sotaharjoituksista... Nehän ovat edelleen salaisia ja täytyy todella ahkera tutkija olla jos haluaa täydellisen kokonaiskuvan. (Eikä tämäkään välttämättä ole kaikki mitä tämän jutun alussa on: http://vastavalkea.fi/2016/05/31/suomen-valtiojoht...) - ja se vielä isäntämaasopimuksen aikana (siitä esim. http://vastavalkea.fi/2016/04/29/callen-ekin-super...).

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Lähestyn kahdeksaakymmentä, Jessikka on lastenlasteni ikäinen. Siksi rohkenen kutsua häntä tyttöseksi. Kunnioitan suuresti tällaisia tyttösiä, heissä on rohkeutta ja älyä paljon enemmän kuin useimmissa miehissä.

Lähettäköön Jessikka minkälaisia viestejä tahansa, on raukkamaista kohdistaa juuri häntä vastaa noitavainot. Valehteliko hän? Omilla aivoilla ajatteleva suomalainen harvoin menee vihollisen puolelle.

Ymmärrän, että Jessika on tuonut julkisuuteen Venäjän vaikuttamisesta jotain sellaista, minkä tarkoitus on vahingoittaa Suomea. Olenko väärässä? Miksi sitä ei saisi tuoda esille, sanopa se Mark?

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Ei asioiden esille tuomisessa ole itsessään mitään vikaa, vaan tavassa, jolla Aro ne toi. Juttusarja muistutti Alibin tai iltapäivälehden populismia tyylilajiltaan ja myös todistusvoimaltaan, joka sekin rajautui spekulointiin. Aro iski sopivaan saumaan: se istui tarkalleen muun valtamedian rakentamaan tarinaan hirviömäisestä naapurimaastamme, ja myös sen tavoitteisiin liittää Suomi "läntiseen arvoyhteisöön" ja Natoon pelottelemalla kansaa.

Aro leimasi nimeltä mainiten Venäjän trolleiksi joukon sellaisia, jotka toivat esiin myös vastakkaisia näkökulmia kuin yhtenäinen Suomen valtamedia ja lähetti siten liikkeelle sen valtavan nettitörkyvyöryn ja noitavainon. Tämän hän teki isointa mahdollista viestintävälinettä ja viestinnän auktoriteettia, Yleä, hyväksi käyttäen, mikä sinänsä kertoo paljon median alennustilasta. Uutiseksi juttu oli asenteellinen ja yksipuolinen, eikä Yle pannut tikkua ristiin muiden näkökulmien esiintuomiseksi, vaan päin vastoin, bensaa heitettiin liekkeihin.

Huomaatko, jo se, että kun arvostelen Aron tekemisiä, se saa myös sinut kuvittelemaan, että olisin Venäjän asialla. En ole, siihen ei ole mitään syytä. Koen vain sietämättömäksi, että valtavirrasta poikkeava ajattelu aiheuttaa noitarovioita.

Ja roviolle ei todellakaan ole sidottu Jessikka Aroa, vaan hänet on nostettu pylvään nokkaan kaikkine palkitsemisineen ja suitsutuksineen.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Maailmassa on kaksi roistovaltiota, joista USA ja läntinen markkinatalous on ehdottomasti vaarallisempi tuleville sukupolville.

Venäjä on taas Suomelle vaarallinen. Venäjä tappoi sukulaisiani, ryösti kotini ja ajoi minut evakkoon. Putin on syyllinen varastetun tavaran hallussapitoon eikä ole palauttanut Karjalaa eikä millään muotoa yrittänytkään sovitella rikosta.

Venäjä on edelleen mielessäni vihollinen ja roistovaltio, tappaa toimittajia ja maa on oligarkkien ja rikollisten hallussa. Venäjä painostaa edelleen Suomea kulissien takana, vai miksi sanoisi kun se lähetti pohjoisen kautta lähes tuhat "pakolaista". 72 vuota rajan yli ei ole tullut yksikään ilman papereita, nyt FSB yhtäkkiä Putinin käskystä teki tämän tempun ja sai Suomen johdon polvilleen ja nöyräksi. Lisäksi täällä ramppaa lapisiasiamiestä haukkumassa meitä ja vaatimassa Venäjän lakien soveltamista tässäkin provinssissa jne.

Olin itsekin aikoinani SNS;ssa, nuoruuden ideana oli aate paremmasta maailmasta. Ymmärrän kaikkia jotka silloin aatteellista syistä tukivat silloista NL:a ja ymmärrän niitäkin jotka uskovat edelleen sosialismiin tai kommunismiin.
Mutta sitä en voi ymmärtää että niin monet tukevat rikollisvaltio Venäjää, jolla ei ole mitään aatetta on vain paha riistokapitalismi ja väkivalta ja diktatuuri. Rikkaiden rahat ja perhe ovat lännessä. Ja tämä rikollisvaltio kiusaa naapureitaan, nirhaisee palan minkä katsoo olevan löyhässä kuten Krimin ja itä-Ukrainan ja Georgian. Ja tämä rikollisvaltio käy informaatiosotaa Suomea vastaan, kuten Bäckman. Se pelottaa, onhan Putin sanonut että tällä suunnalla Stalinilta jäi homma kesken.

Täällä itä-Helsingissä on paljon venäjänkielisiä, joista puolet inkeriläisiä. Kaikki tuntemani ovat Putinin kannattajia. Heidän suhteen viranomaisetkin ovat varuillaan, kukaan ei uskalla sanoa heille mitään pahaa. Pelkään että jossain vaiheessa nämä venäläiset käskyn saatuaan käynnistävät levottomuudet näillä nurkilla. Ja suomalaiset putinistit liittyvät taisteluun meitä suomalaisia vastaan!
Kummalle puolelle Mark sinä asetut?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

On kyllä tärkeää keskustella siitä että Suomessa vaikuttaa isohko määrä ihmisiä jotka ideologisista syistä tukevat Putin hallintoa. En tarkoita venäläistaustaisia.
Ne joita kutsumme trolleiksi haluavat Suomeen saman systeemin oligarkkeineen kuin Venäjällä on.
Minusta suurin huoli on tässä. Kummasti kyllä trumpilaiset ja venäjämieliset ovat samalla asialla.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ns. valtamedia tietysti valehtelee, sehän on selvä. Mutta miten paljon on jo hankalampi selvittää.

Mitenkäs on Venäjän valtamedian kanssa? Eikö siellä silloin tällöin ammuta tyyppejä jotka epäilevät valtamedian tapoja tuoda totuutta esiin? Eli onko Venäjällä vaihtoehtomediaa ollenkaan?

Voiko sanoa että Jessikka toimii Venäjän vaihtoehtomediana? On tytöllä iso homma! Suomen vaihtoehtomedia taas kannattaa Venäjän valtamediaa ja siksi arvostelee rajusti Jessikkaa koska hän toimii Suomen puolella vai mitenkäs se nyt olikaan...

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Kyllä siellä Venäjällä ammutaan toimittajia ja muutenkin ihmisoikeudet ovat heikot.

Ei voi sanoa että Jessika toimii vaihtoehtomediana koska hänen juttunsa ei kestä. Hän toimii paljon parjatun MV-lehden tyyliin, se millä puolella, on epäselvää.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Vaw, Matti, pääsit jutuillasi pikkutrollien listassani pykälän ylemmäs. Noudatat harvinaisen tyylikkäästi "strategista harhauttamista". Tavoitteena ei ole haukkua Jessikaa vaan saada lukija epäilemään että jospa siinä Jessikassa itsessäänkin olisi jotain vikaa, vaikkapa pikkuisen.

Kuule Matti, näin yhtenä iltana vaimosi komean miehen seurassa ravintolassa. En usko että heillä olisi suhdetta vaikka rakastuneilta näyttivätkin. Mies oli paljon vanhempikin. Varmaan työasioita.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Do dii.
Ennenkuin jatkat tiukkaa analyysiäsi minun mahdollisuuksistani pärjätä vuoden -16 trollikisoissa.

Olen isänmaallinen, voisi sanoa että äärisellainen.
En diggaa venäjää sen paremmin kuin venäläisiäkään. Minulla ei kyllä ole mitään syytä heitä vihatakkaan.

Kaiken lisäksi olen taatumuksellinen porvari, olen osallistunut jopa kokoomuksen vaalityöhön :)

Edellämainituista syistä älä nimittele minua ainakaan *venäjä* trolliksi.

Jessikan juttu on se jossa näen vikaa.
En pidä sitä totuudenmukaisena, that's it.

Voit toki pitä oman mielipiteesi ihku Jessikasta ja hänen reportaasistaan.

Minäkin haluaisin nähdä vaimoni, edes kerran.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Mitä muutamia kirjoituksia katsoin niin ne olivat trollien käsikirjoituksen mukaisia, pientä epäilyä kylvävää.

Isänmaallisuuttasi voi hiukan epäillä. Eikö pääasia ole torjua kaikin keinoin vihollisen infohyökkäykset? Ei ole järkevää uhrata energiaa omien puolustajien kirjoitusvirheiden esiin tuomiseen. En edes muista mitä Jessika on kirjoitellut, mutta koska hän on samalla puolella niin puolustan häntä.

Älä vain rupea jaarittelemaan kuka on vihollinen ja onko se uhannut meitä. Eikö meidän pitäisi puolustaa isänmaata yhdessä?

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Mistä kirjoitusvirheistä mahtaa olla kymysys ?
En kommentoi kirjoitus vihreitä koska ne eivät yleensä estä asian ymmärtämistä.

Olen kauttarantain Jessikan kanssa "samalla puolella" kyllä, mutta se ei paranna hänen "tutkivan journalisminsa" tasoa millään lailla.

Eiköhän tämä ollut tässä, ei kiinnosta väntää kättä asiassa josta emme pääse puusta pitkälle.

Loppuun lainaan Sillanpäätä:

Mitä lieneekin aarteita Suomessa
Toki kallehin on vapaus
Täällä suorana seistä ja kaatua
On joka miehellä oikeus

Siis te lapset ja vanhukset
Ja te äidit ja morsiamet
Niin kauan teillä on suojattu lies
Kun on pystyssä yksikin mies

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Mitäs mieltä Matti olet vaikkapa desantin "tutkivan journalismin" tasosta? Ja onhan niitä Mitä Vittua ja vastamediaa ja mitä niitä kaikkia onkaan.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

En tunne desanttia. Ehkä joku verkkosivu tai blogisti?
Jokatapauksessa eivät kuulu lukemistooni.

MV-lehti on MV sanan varsinaisessa merkityksessä. Sillä on kaikessa kammottavuudessaan tärkeä tehtävä piiskata suomalaista mediaa. Se tekee sen epäkorrektisti henkilöön käyvästi ja mauttomasti, paljolti asioita vääristelemällä, mutta samaan sortuu sen vastavoimakin.

Enivei MV-lehti voi hyvinkin olla se venäjän trolli-tehdas. Jos, niin sen agenda on tuhoon tuomittu. Silti luen sen lööpit pari kertaa viikossa :)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Nyt täytyy Matti kuule pudottaa sinun sijoitustasi Pikku-trollien listalla ihan harjoittelijatasolle. Tavallinen Putinin ystäväkin on rehellisempi, teit monta pahaa virhettä:
-Tunnustat seuraavasi lähes päivittäin Sitä Vittua etkä muka tunne päädesanttia Johan Bäckmania!
-Väität että Mitä Vittua on yhtä oikeassa kuin ns. valtamedia.
-Eihän kokoomuslaiset mitään järjen jättiläisiä ole mutta vaikea kuvitella että huolisivat sinut mainoksiakaan jakamaan.

Toimituksen poiminnat